*     home     *     portofoliu     *     articole     *     servicii     *     contact     *
LOCUINTA UNIFAMILIALA SNAGOV

Casa Snagov –pe terenul situat pe malul lacului Snagov

Suprafata construita= 683mp

Suprafata desfasurata= 1223,8mp

Regim de inaltime  – S+P+E

Pe terenul situat pe malul lacului Snagov se propune realizarea unei locuinte unifamiliale pe trei niveluri, subsol, parter si etaj.

Locuinta este de lux si conceputa pentru o familie numeroasa. Volumetria inedita si spectaculoasa a casei porneste de la conceptul de spirala. Motiv deschis si optimist spirala este legata de simbolistica fertilitatii, a ritmurilor succesive ale vietii si caracterul ciclic al evolutiei in acord intim cu generatiile si ritmurile cotidiene ale celor ce urmeaza sa o locuiasca. Livingul este spatiul care centreaza si organizeaza intreaga compozitie, iar centrul de nastere al spiralei este materializat de semineu. Suprafata totala a constructiei este de apoximativ 1200mp.

Constructia se va realiza cu structura mixta de pereti de zidarie de caramida portanta armata cu samburi si centuri de beton armat si pereti structurali de beton armat. Datorita sistemului constructiv si a dimensiunilor, cladirea va fi impartita in trei module de 20m, 27m, 16m lungime. Planseele se vor realiza in sistem dala monolit din beton armat. Subsolul se va realiza in sistem cutie rigida. Fundatiile vor fi prevazute in sistem de tip talpa continua din beton armat. Acoperirea se va realiza in sistem de pinza subtire de beton armat.
 

arh. Alina Radu *   portofoliu   *   articole   *   servicii   * arh. Horatiu Radu
tel: 0722 744 515 tel: 0722 208 008
email: alina@ramart.ro www.ramart.ro email: horatiu@ramart.ro