*     home     *     portofoliu     *     articole     *     servicii     *     contact     *
Proiecte noi:

LOCUINTA CUPLATE JILAVA

LOCUINTA UNIFAMILIALA POPESTI-LEORDENI

LOCUINTA COLECTIVE BUCURESTI

LOCUINTA UNIFAMILIALA ARGES

LOCUINTA UNIFAMILIALA CAMPINA

LOCUINTA UNIFAMILIALA MAGURELE

ANSAMBLU REZIDENTIAL SECTOR 5

CASA DE VACANTA PRAHOVA (LOCUINTE CUPLATE)

LOCUINTE COLECTIVE PIPERA

LOCUINTA UNIFAMILIALA PRAHOVA

LOCUINTE COLECTIVE BUCURESTI

REMODELARE CASA DE LEMN

MANASTIREA CIRJEI-HINOVA

SEDIU FIRMA+HALA DEPOZITARE FARMEXIM CLUJ

LOCUINTA UNIFAMILIALA PIPERA

LOCUINTA UNIFAMILIALA IZVORANI

AMENAJARE MAGAZIN LUPUL DACIC

CASE CUPLATE- VOLUNTARI

REAMENAJARE FOOD-COURT MICUL PARIS

PENSIUNEA DEALUL VERDE- PORUMBACU

CONVERSIE HALA IN SALA DE SPORT

PROPUNERE SUPRAETAJARE LOCUINTA EXISTENTA ELVETIA

EXTINDERE SEDIU FIRMA+HALA DEPOZITARE FARMEXIM IASI

CANTINA + GARAJ FARMEXIM BALOTESTIRam Art Construct a fost fondat in 1996 de catre arhitectii Horatiu Radu si Alina Radu, fiind specializat in principal in proiectare de arhitectura, dar oferind totodata toate tipurile de servicii in domeniul proiectarii in constructii. Biroul a acumulat un amplu portofoliu de lucrari, constand atat in proiecte de arhitectura ce au ca obiect constructiile civile (proiecte de locuinte, cladiri de apartamente), cat si imobile de birouri, constructii destinate comertului, constructii destinate turismului, cladiri publice si proiectare in domeniul constructiilor industriale.

Incercam sa exprimam clar, prin lucrarile noastre, atat o atitudine de profound respect pentru profesia de architect, cat si un mesaj ecologic, in linia dezvoltarii durabile. In acest sens, operam cu metode si cunostinte stravechi, ce tin de secretele artei de a construi- toate acestea, intr-o abordare contemporana. Proiectele noastre urmaresc sa atinga atat criterii privind calitatea arhitecturala si tehnica a obiectului construit, cat si o buna intelegere si adapatare la cerinte clientului, performante economice, calitati ecologice si un bun management al resurselor.

Urmarim sa abandonam gradat modul actual de abordare al constructiilor, mod ce suprapune haotic diverse mode si orientari socio-economice. Manifestul nostru este de a initia un nou model de constructie, care sa integreze, alaturi de cunostiintele actuale, principii initiatice stravechi, redand habitatului functiunea principala de mediator armonios intre om si natura. Calitatea spatiului construit poate creste simtitor daca adaugam sistemului actual de construire utilizarea conceptelor legate de rezonanta cu energiile benefice de forma, bioconstructii, radionica, concepte carora lumea stiintifica si publicul larg le acorda actualmente un interes crescand.locuinte unifamiliale
Oferim servicii de proiectare pentru locuinte, palier ridicat dar si mediu din punct de vedere al investitiei, avand ca scop obtinerea de produse calitative din punct de vedere arhitectural.
locuinte colective
Realizam proiecte de locuinte colective ce raspund simultan mai multor parametri(solutii spatiale si functionale particulare, incadrare urbana avantajoasa,buna performanta economica).
amenajari si remodelari
Firma noastra ofera servicii atat pentru construirea locuintei, cat si proiecte de amenajare interioara si peisagera.
functiuni publice
Ram Art Construct intocmeste si proiecte pentru diferite functiuni publice, avand in portofoliu proiecte de gradinita, biserica, azil de batrani, palat de justitie.
functiuni comerciale
In cadrul serviciilor oferite de catre firma noastra se afla si acela de proiecte pentru constructii comerciale.
cladiri birouri
Oferim servicii de proiectare pentru cladiri de birouri, avand in atentie atat calitatile tehnice si functionale cat si flexibilitatea sa (posibilitatea variarii modului de compartimentare).
cladiri industriale
Firma noastra ofera si servicii de proiecte pentru constructii industriale.
constructii turism
Oferim servicii de proiectare in domeniul constructiilor pentru turism(proiect de pensiune turistica sau alte tipuri de constructii destinate turismului).
ansambluri rezidentiale
Ram Art Construct ofera servicii de proiectare si in ceea ce priveste realizarea de proiecte de ansambluri rezidentiale.
arh. Alina Radu *   portofoliu   *   articole   *   servicii   * arh. Horatiu Radu
tel: 0722 744 515 tel: 0722 208 008
email: alina@ramart.ro www.ramart.ro email: horatiu@ramart.ro